Transports reciclats!

Chuuu! Chuuuu! 
Al Planeta de les manualitats ja ha arribat el transport públic! Els seus habitants estàn molt contents perquè gràcies a la col·laboració dels nens i nenes del Planeta de les Manualitats, reduiràn la contaminació i podràn fer amics viatjant d'una punta a l'altre del Planeta que els hi estem construïnt!


Es va proposar als nens construir transports amb material reciclat, i davant una enorme caixa amb cartrons, capsetes més petites, taps de plàstic, paperets i diversos materials per reciclar van experimentar amb total llibertat com poder construir un tren, un camió, un cotxe... Les capsetes podien ser la carcasa dels transports i les rodes uns taps de plàstic! També podiem posar finestres, antenes, llums...


Aquí podeu veure alguns dels treballs realitzats per els grans enginyiers del Planeta de les manualitats. 
I... atenció al tren que ha construit la Paola! És d'alta velocitat i es pot fer la volta al Planeta de les manualitats volant en tan sols unes hores... 


Mireu quina passada!Així dons, Marxem en tren fins a la próxima actualitzacióoooooo!

Comentaris

 1. Enhorabuena por el blog, me pasaré a menudo a visitarte. Te facilito mi dirección de blog por si te interesa mi recurso didáctico de cuentos infantiles. Espero que te guste:

  www.quincecuentosparacrecer.blogspot.com

  ResponSuprimeix
 2. Hola Maria!
  Muy bonitos esos transportes reciclados y todo lo que hacéis!
  Gracias por tu comentario. Seguiré pasando por aquí.
  Un beso enormeee!

  ResponSuprimeix
 3. Gràcies pel teu comentari, de fet podriem ajuntar els treballs reciclats dels meus nens amb aquests bonics transports!!! Petons!!!

  ResponSuprimeix
 4. M'han agradat molt aquests transports. Nosaltres també n'hem fet i ens hem divertit molt tant fent-los com jugant amb ells!

  ResponSuprimeix

Publica un comentari