El joc del gat que s’ atrapa la cua!

Avui acabem els extraescolars de Manualitats fins l’any que ve i em volia despedir amb una manualitat molt fàcil i que als nens els hi va encantar:

Per fer-les vam utilitzar la part superior de les ampolles d’aigua i les vam tallar deixant la forma de les orelles dels gats.

Cada nen va triar un color per al seu nou amic i vam encolar amb papers de seda tot l’interior, un cop sec… cadascú va decorar la cara dels animals amb papers i llana i per últim i molt important… una cua ni molt curta ni molt llarga penjant ben lligada al tap de l’ampolla i que acaba amb una boleta molt graciosa que vam fer amb l’ajuda d’una forquilla.

Ara tots els nens i nenes juguen a intentar encistellar la cua del gatet a dins l’ampolla i ja n’hi ha algun que s’ha tornat un expert! 

Són molt fàcils de fer, amb materials que tots tenim aprop i molt divertit.

 

 

A veure si us animeu, ens ho expliqueu i feu un récord de cistelles! Però haureu de practicar perque a manualitats ja tenim alguns campions i campiones…

 

Bueno, espero que us hagi agradat aquest treball i per acabar, us desitjo molt bon estiu a tots i totes els que ens visiteu sempre! I us dono les gràcies per seguir-nos, comentar i intercanviar idees entre tots/es!

I als meus nens i nenes de manualitats que espero que s’ho hagin passat super bé i hagin après moltes cosetes. Jo he gaudit molt amb ells i els trobaré molt a faltar!!! Per si no ens veiem al casal d’estiu de l’Esquitx…

BON ESTIU I UNA ABRAÇADA MOLT GRAN!

4 thoughts on “El joc del gat que s’ atrapa la cua!

  1. Quins gatets més divertits. M’encanta aquesta idea. Ha quedat un joc genial. Me l’apunto.
    Una abraçada!

    Reply
  2. m’ha agradat molt la pàgina perquè ens ha ajudat ami i al meu gurp del crèdit de sintesi a poder fer una joguina. gràcies a la joguina del gat que es mossega la cua hem tret un 9. GRÀCIES

    Reply
    • Hola Jordi! M’alegro molt i moltes felicitats per aquesta bona nota segur que sou uns artistes i us va quedar xulissim! Una abraçada!

      Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: