Taller d' instruments musicals!

Avui a manualitats hem dansat a ritme de timbals, maraques, guitarres i altres artefactes! Hem fet manualitats d'instruments musicals 

La dansa Africana ens ha fet passar una tarda d'allò més entringuda i divertida i ho volem compartir amb tots vosaltres amb aquestes manualitats d'instruments musicals!

Als extraescolars ens agrada molt fer coses maques per endur-nos a casa, però també ens interesa molt el procès que ens porta al resultat final! Apendre noves tècniques, experimentar i descobrir noves maneres de fer, és la part més important dels nostres tallers!És per això que avui hem destinat l'hora de taller a l'experimentació! Els més grans han remenat la capsa dels objectes reciclats i han investigat i descobert  els diversos sons que produeix una llauna i un plàstic, un cartró i una fusta... tot construint uns instruments musicals reciclats d'allò més originals! 

Aquest tipus d'activitats d'instruments reciclats per a nens, més lliures tot i que amb la supervisió i ajuda dels responsables, de tant en tant, fer instruments musicals fets a casa, són molt positives per als nens, a part de que els hi encanta i s'ho passen pipa ajuden a estimular la imaginació i a resoldre problemes així que desprès de tot el procès... que tal si veiem els resultats?

Que començi el concert!
Els petits mentre esperem a fer-nos una mica més grans i gaudir d'aquestes dinàmiques tan divertides... hem fet instruments musicals de manualitats, unes guitarres molt xules amb capses de cartró i gomes elàstiques i instruments de reciclatge de percusió amb capses de formatgets! 

MIREU, MIREU!!!
Esperem que us hagin agradat aquests instruments reciclats infantils, son molt fàcils de realitzar i son mot divertits per jugar i passar una bona estona, aquest taller d'instruments reciclats ha sigut tot un exit, i les possibilitats son molt àmplies, podeu fer des de timbals de reciclatge fins a maraques amb llaunes, tot tipus de projectes de manualitats d'instruments musicals molt fàcils de realitzar.


Comentaris