Ocells de colors!

Aprofitant uns retalls de plàstics de colors que teniem d'algunes activitats anteriors, hem decidit fer un ocells d'allò més elegants perque volin pel cel del Planeta de les manualitats i l'omplin de colors ben alegres ara que ja és Primavera!


1. Vam investigar la gran cuantitat d'ocells que existeixen i els colors i dibuixos de les seves plomes,les formes i tamanys tan diferents que tenen...


2. D'entre tots vam escollir quin voliem fer i aleshores mans a la obra! rotuladors permanents de colors, plàstics, tissores i... tachaaaaaaaaan!


3. Els ocells ja començaven a tenir forma, ara només calia acabar els últims detalls amb unes plomes ben colorides de paper de seda!


Després de tota la feina, van quedar uns ocells xulíssims i vam fer un petit foradet per posar un cordill i poder-los penjar allà on desitjem. De moment estràn uns dies gaudint de la Primavera del Planeta de manualitats, on ja han sortit les flors i els animalets començen a treure el cap, i després marxaràn volant fins a les cases dels nens i nenes!





Comentaris

  1. Paula 17 de maig de 2011, a les 3:03

    Son muy bonitos los pajaros. Nosotros este otoño hicimos unas hojas con una tecnica parecida y tambien quedaron muy bonitas. si no te importa te copiaremos la idea para decorar nuestro casal ahora en verano. un saludo

    Paula

    ResponSuprimeix

Publica un comentari