Titelles de mitjó!

Aquest taller, és un clàssic en el món de les manualitats, però mai falla... Als nens els hi encanta crear els seus própis personatges a partir d'un mitjó vell, per després poder jugar amb ell i interactuar imaginant històries divertides.

Al Glop li encanta anar al teatre i per això, calia que al Planeta de les Manualitats no faltèssin escenàris, ni actors per representar unes històries ben interessants, per al nostre estimat amic extraterrestre i tots els habitants del Planeta que estem construint.

Els teatres els vam construir amb capses de sabates, cereals o galetes i les vam pintar i decorar  amb: unes cortines ben xules, que vam fer amb retalls de roba de colors ben alegres.
I per fer els mitjons tot és vàlid: retalls, llana de colors, taps de plàstic, xapes... materials reciclats que trobem per casa i pegament tèxtil per poder enganxar totes les peçes. 
Nosaltres vam omplir els mitjons de paper de diàri, mentre els construiem, perque la cola no transpasés a l'altre costat del mitjó i un cop sec, poder ficar la mà a dins per moure els nostres entranyables personatges.

A veure que us semblen els nostres personatges!






Comentaris