Ara ve Nadal!


El Planeta de les manualitats es vesteix de NADAL!

Comença a fer fred i a apropar-se el Nadal, i al nostre Planeta no podien faltar els ninots de neu, els reis d'orient, els estels, els arbres de nadal,les boles... i l'alegria de tots els nens i nenes.
Per això, amb molta il·lusió, una mica de pintura i imaginació, hem decorat el Planeta de les manualitats. Perque el Glop, gaudeixi d'aquesta època del any tan màgica igual que fan els nens i nenes de manualitats i perque conegui les nostres tradicions i aprengui que per gaudir del Nadal cal ben poc: uns bons companys, unes nadales que ens animin i moltes ganes de fer grans coses!


Amb una mica de pàciencia, cola blanca, purpurina, llana i globus de colors van fer unes meravelloses boles de nadal que ara penjen damunt de la pissarra.
I en aquesta gran festa de Nadal, no podien faltar... els nostres estimats reis mags!

MELCIOR:

Ell és molt bromista i sembla que està tan content que en qualsevol moment sortirà ballant del cartró per fer-nos riure una estona!


GASPAR:

El nostre Gaspar és tot un modern! Porta llaços, pantalons estampats... i una capa que és l'enveja de tothom!


BALTASAR:

I per últim, el nostre estimat Baltasar que fa molt de goig i està la mar d'elegant amb la seva capa daurada i la seva túnica!



Oi que són increïbles aquests reis mags?

Ui! I això nomès és un aperitiu, perque els nens i nenes de manualitats estàn preparan amb moltes ganes un munt de manualitats i sorpreses molt especials, per celebrar un Nadal d'allò més màgic al Planeta de les manualitats!

Comentaris