Deliciosos panellets de fang!

Atenció! Els nens i nenes d’un Planeta de manualitats, s'han converit en uns autèntics pastissers i pastisseres, i li han preparat al Glop, uns panellets d’allò més exquisits!



Resulta que el Glop és molt golafre i li encanta el fang, així que hem pensat que perquè estigui una mica més content i per ensenyar-li una de les nostres tradicions de la Tardor, li havíem de preparar una capseta de panellets artesans perquè els tastés i gaudís d’uns postres immillorables!

Els pastissers del Planeta de les manualitats, s’han esforçat molt perquè al Glop li agradessin els seus panellets, i li han posat tot tipus d’ingredients: llegums, fideus, llavors…
S'ho han passat d'allò més bé, però el millor de tot, han estat els panellets tan increïbles que han fet... quina bona pinta!
Però es clar! Per demostrar la qualitat dels nostres panellets, hem pensat en preparar unes caixes ben elegants, i aleshores, a més de pastissers ens hem convertit en uns autèntics artistes! perquè... mireu quines capses més xules!






No sé vosaltres que en pensareu, però desprès de veure els resultats d’aquestes caixes de panellets…
Jo crec que el Glop es posarà les botes!













Comentaris

  1. Sergi22 d’octubre de 2010, a les 2:41

    Moltes vegades, les activitats de lleure i les de l'escola arriben a ser iguals...
    Problemes, a clase es fan panallets, al menjador també i desprès a l'esplai.
    Així que es genial veure alternatives tant bones que ens permeten treballar les nostres tradicions culturals d'una manera ben diferent a la que es fa a l'escola.
    Gràcies per aquesta gran inventiva

    ResponSuprimeix
  2. Anònim23 d’octubre de 2010, a les 3:57

    mmmm quina bona pinta tenen aquests panellets! :)

    ResponSuprimeix

Publica un comentari